Honden en paarden weer welkom op strand Zandvoort

Foto: Pixabay

Per 1 oktober verandert er weer het een en ander in Zandvoort. Zo zijn honden en paarden weer welkom op het strand en is er geen parkeervergunning meer nodig in de wijken Park Duijnwijk, Oud Noord en Zandvoort Zuid

Honden en paarden
Honden mogen vanaf 1 oktober de hele dag op het strand komen. Natuurlijk is de eigenaar van de hond verplicht om de uitwerpselen van de hond direct op te ruimen. Deze regel geldt tot 15 april, vanaf die datum mogen honden niet op het strand tussen 09.00 en 19.00 uur.

Vanaf 1 oktober mogen ook paarden en andere rij- en trekdieren op het strand komen. Let op: het is verboden om zonder vergunning op het strand een rij- of trekdier aan het publiek te huur aan te bieden.

Parkeren
In aanloop naar een nieuw parkeerbeleid in heel Zandvoort, ging met ingang van 1 juni een aantal maatregelen in om de parkeersituatie voor inwoners van Zandvoort te optimaliseren. Daardoor was er tot 1 oktober in de wijken Park Duijnwijk, Oud Noord en Zandvoort Zuid (Tranendal)  een vergunning nodig om te parkeren. Vanaf 1 oktober vervalt die verplichting.

 

Reacties

Cookieinstellingen