Fotografencollectief In the Picture zet vrijwilligerswerk in de spotlights  

Foto: Paul van Os

Het vrijwillige fotografencollectief In the Picture is een initiatief van het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving en maakt fotoreportages bij vrijwilligersorganisaties. De groep bestaat uit zes amateurfotografen met verschillende achtergronden en ervaringsniveaus.

De reportages die ze maken vormen een waar eerbetoon aan al die vrijwilligers die Haarlem en omgeving elke dag weer een stukje mooier maken!

Een selectie van deze foto’s is tot eind januari 2022 te zien bij GGZ inGeest locatie Zuiderpoort in de verbindingsgang met het Spaarne Gasthuis locatie Haarlem-Zuid. De expositie geeft een mooi beeld van de variëteit van vrijwilligerswerk, maar laat vooral ook zien hoe leuk vrijwilligerswerk is!

Adres: GGZ inGeest, locatie Zuiderpoort, Amerikaweg 2, 2035 RA in Haarlem (in de verbindingsgang tussen het Spaarne Gasthuis Zuid en Zuiderpoort).

De expositie is te bezoeken tot eind januari 2022 tijdens de openingstijden van GGZ inGeest, locatie Zuiderpoort.

Bijgevoegd twee foto’s uit de expositie met vrijwilligers in actie.Foto’s: Vrijwilliger in de Wereldkeuken (foto Jessica Danel) en Vrijwilliger tijdens Kunstnest Zomerfestival Schalkwijk (foto Paul van Os).

In the Picture bestaat uit Jessica Danel, Neel van Erve, Anneke Mensink, Paul van Os, Marijke Visser en Tea van der Zee.

Meer informatie over In the Picture: https://www.haarlemvoorelkaar.nl/in-the-picture

 

Reacties