Jutta Leerdam opent ijsbaan onder Boeing 747;

Foto: Corendon

Winter Wonderland compleet met ijsbaan van maar liefst 338m2 onder iconische Boeing 747 vandaag geopend door topschaatster Jutta Leerdam van schaatsteam Worldstream-Corendon.

Tot 5 januari 2022 is de tuin van het Corendon Village Hotel omgetoverd tot een winters paradijs. Naast een ijsbaan is er een koek en zopie kraam en diverse Live On Ice optredens.Winter Wonderland
Het stijlvolle viersterren hotel is volledig omgedoopt tot Winter Wonderland met sfeervolle kerstverlichting en versiering. Atilay Uslu, oprichter en eigenaar van Corendon: “We brengen de winterbeleving naar ons eigen land. We hebben ons hotel omgetoverd in een Winter Wonderland en onze klanten kunnen nu schaatsen onder onze blikvanger de Boeing 747. We zijn er ook trots op dat Jutta Leerdam uit ons schaatsteam en Nederlands kampioene op de 500 en 1.000 meter, onze ijsbaan heeft geopend.”

Jutta Leerdam met Atilay Uslu, oprichter en eigenaar van Corendon

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Bezoekers kunnen naast 1 uur toegang op de ijsbaan dit combineren met schaatshuur, soep of een lunch of diner voor of na het schaatsavontuur of met een bezoekje aan de bioscoop.

Een bezoek aan Winter Wonderland is al vanaf 7,50 euro te boeken via www.corendonhotels.com/winter-wonderland.

Reacties