Extra concert ‘The Baby Doll of the Blues’ Kat Riggins in Haarlem Blues Club

Foto: Alain Broeckx

Doordat de show van deze Miami powerhouse op Bluesfestival Hoogeveen niet door kon gaan i.v.m. de recent afgekondigde maatregelen, is besloten tot nóg een concert van Kat Riggins op zaterdag 20 november in Haarlem Blues Club . De editie van vrijdag 19 november is inmiddels  uitverkocht.

Kat Riggins biografie
Kat Riggins was tot 2015 nog volledig onbekend in Nederland (en de rest van Europa). Daar kwam verandering in ná een King Bee Music Agency tour in de Benelux, met o.a. optredens in de wijlen North Sea Jazz Club Amsterdam en een optreden in Boxmeer op ‘’Blues Alive”.

In 2017 was ze wederom in Nederland voor een aantal optredens, waaronder Grolloo, de thuishaven van Johan Derksen. Die zag haar en ter plekke werd besloten om haar toe te voegen aan de Theatertour ‘’Johan Derksen Keeps The Blues Alive’’!

Ook mocht ze tussendoor opdraven in het populaire tv-programma Voetbal Inside om één van haar favoriete nummers ten gehore te brengen (met de band van Danny Vera). Vanaf 2018 treedt ze op met ‘’Blues Revival’’ , een Nederlandse begeleidingsband. Tussen haar drukke theaterschema door is zij te vinden op tal van podia in Europa. Met o.a. festivaloptredens in o.a. Scandinavië, Duitsland, België en Nederland.

Begin 2020 tekende Kat Riggins een prachtig platencontract bij Gulf Coast Records (Mike Zito!). Inmiddels is haar nieuwe CD ‘’Cry Out’’ wereldwijd uitgebracht.

(foto: Alain Broeckx)

Info

Reacties