Albert Heijn Vos Westergracht compleet vernieuwd en groter

Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves

HAARLEM – Vandaag openden supermarktmanager Bob Roeten en zijn team de verbouwde Albert Heijn Vos Westergracht in Haarlem. De winkel aan het Menno Simonszplein 6 omvat nu maar liefst 2.700 m2 en biedt een zeer groot assortiment. Er zijn 24 zelfscankassa’s en een grote sushibar.

(foto’s: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves)

Ook de vernieuwde Etos en Gall & Gall van de ondernemersfamilie Vos en de bloemenwinkel, die allemaal in hetzelfde complex zitten, gingen gelijktijdig met de Albert Heijn open.

De Albert Heijn is een flink stuk groter dan eerst en heeft het allernieuwste winkelconcept met extra aandacht voor vers en gemak. Klanten vinden er werkelijk alles, van bietjes en paksoi tot de lekkerste vega(n) producten en maaltijden. Er is een sushibar waar professionele chefs de hele dag door verse sushi, sashimi en maki maken. Bij de ambachtelijke slagerij heb je keuze uit allerlei soorten vlees waaronder kogelbiefstuk, entrecote en ossenhaas.Haarlemse Pareltjes
Voor ontbijt, lunch en borrel is er een uitgebreid assortiment vleeswaren, kaas en tapas. Ook zijn er allerlei vers in de winkel gegrilde lekkernijen zoals kippenvleugels, de huisgemaakte Vos-grillworst en gehaktballetjes. De bakkerij biedt verschillende soorten brood, taarten, gebakjes en chocolade. Bob Roeten: “Natuurlijk hebben we ook in de nieuwe winkel de bekende Haarlemse Pareltjes zoals Marcel’s Greensoap en Jopen bieren.”Energiezuinig
Het aantal zelfscankassa’s is uitgebreid tot 24 waardoor het afrekenen nu nog sneller gaat. Voor de kleine klanten is er een speciale vrolijke kinderwand waar ze met tablets allerlei spelletjes kunnen spelen. De winkel is makkelijk bereikbaar met de auto en beschikt over 350 parkeerplaatsen; de eerste twee uur parkeer je er gratis. “Onze Albert Heijn is zeer energiezuinig,” vertelt Bob Roeten. “Er is overal isolatie aangebracht, we hebben led-verlichting en met de restwarmte van de koelingen verwarmen we de winkel. Gas gebruiken we niet meer, en dat levert een forse energiebesparing op.”Albert Heijn Vos Westergracht aan het Menno Simonszplein 6 in Haarlem is open op maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur, zondag van 8:00 tot 20:00 uur. De winkel is tijdelijk op alle dagen tot 20:00 uur geopend.

Reacties