Sporten met je eigen data in nieuwe Xclusive Gym 

Foto: Xclusive Gym 

HAARLEM – Met technologie en via je eigen data een helder inzicht krijgen in je vooruitgang op sportief gebied en ook nog eens voorspellingen kunnen doen over je toekomstige progressie. Dat is wat het nieuwe Xclusive Gym in Haarlem voor iedere ervaren of beginnende sporter kan betekenen. Twee personal trainers hebben letterlijk en figuurlijk hun krachten gebundeld en onlangs hun Xclusive Gym geopend in Haarlem.

De Haarlemse personal trainers, Cletis Martina en Kevin van Zijl, hebben in november hun nieuwe ruimte aan de Grijpensteinweg 14 betrokken. De ruime kickboks-studio en overzichtelijke sportruimte laten de sporters kennis maken met een nieuwe manier van trainen; sporten met gebruik van veel data. Maar wat maakt het ‘data driven sporten’ nou zo anders?De rol van data wordt tegenwoordig steeds belangrijker. In plaats van alleen veel trainen en gezond eten, houden we onze gegevens bij in verschillende apps. Bij Xclusive Gym wordt dit gedaan onder een professionele begeleiding. Cletis Martina legt uit: “Om te zorgen dat bij onze cliënten de doelstelling gehaald worden, gaan we eerst aan de slag met de data, want meten is weten. Naar aanleiding daarvan begeleiden we iedereen met een persoonlijk plan op maat. We bekijken dan ook zeer regelmatig de data van de sporter en zorgen ervoor dat de doelstellingen sneller behaald worden.”

Kevin van Zijl vult hem aan: “Met het opgestelde plan combineren we de eigen motivatie met de ingevoerde data. Dat levert gegarandeerd resultaat op. Uiteraard zijn alle gegevens van iedereen veilig bij ons en hanteren we de privacywetgeving.”Fit worden geen last, maar uitdaging
De heren werken onder het motto ‘Fit worden hoeft geen last te zijn, maar juist een uitdagend proces’. Afhankelijk van de doelstellingen en de eigen inzet zijn de resultaten vaak snel te zien en te merken. Per persoon wordt dan ook een plan opgesteld met duidelijke mijlpalen. Ook adviseren de heren over voedingsschema’s. “Zichtbaar resultaat wordt gegarandeerd binnen twee maanden,” belooft Kevin van Zijl. Hij begeleidt al jaren mensen op weg naar hun sportieve doelstellingen. Zijn trainingen kenmerken zich door veel aandacht voor de combinatie van explosiviteit en functionaliteit.Betere versie van jezelf
Bij Xclusive Gym wordt niet aan alleen verandering op korte termijn gewerkt, maar voor een verandering in je lifestyle. Martina: “Kracht in lichaam en geest is wat ik wil bereiken met mijn trainingen. Die twee factoren moeten in balans zijn. Door mijn jarenlange ervaring kan ik mensen helpen een betere versie van hunzelf te worden.”

Ben jij klaar om een verandering aan te brengen in je leven? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles via www.xclusivegym.nl.
Xclusive Gym, Grijpensteinweg 14, Haarlem

Reacties