Dry Riverbed Trio 18 december in Haarlem Blues Club

Foto: Aangeleverd

De eerstvolgende editie van Haarlem Blues Club met als gasten het Dry Riverbed Trio is zaterdag 18 december. Er bestaat een kans dat deze show niet ’s avonds maar ’s middags plaatsvindt. Hierover wordt besloten na de persconferentie van dinsdag 14 december.

Normaliter is de zaal om 19:30 open en begint de show om 21:00. Als het noodgedwongen naar de middag moet worden verplaatst is de zaal om 13:30 open en begint de show om 14:30. Kaarten zijn te bestellen via haarlembluesclub.nl/tickets.

In 2014 zet de formatie Dry Riverbed Trio hun eerste muzikale stappen op het podium. Na een reeks succesvolle optredens in Nederland besluit de band zich te focussen op hun eigen sound binnen de blues en countrymuziek. Het trio laat zich hierbij inspireren door bands uit het gehele spectrum aan old school blues en country.Vanaf dat moment volgt er een reeks optredens in binnen- en buitenland waar de band met groot succes kleine en grote podia alsmede festivals betreedt, waaronder Kwadendamme Blues en Moulin blues. Daarnaast worden er voorprogramma’s gespeeld voor onder meer de Paladins en Ian Siegal. De optredens worden gekenmerkt door hoge energie, passie, plezier en contact tussen de muzikanten op het podium, waarbij Dusty Ciggaar zijn kunde als frontman op de gitaar tentoonspreidt. Hij wordt ondersteund door Darryl Ciggaar op drum en Ronald Tilgenkamp op contrabas.

In 2018 wordt Dry Riverbed Trio getekend bij Dox en worden er plannen gemaakt een plaat uit te brengen. In augustus 2018 vinden de opnames hiervoor plaats in een oud klooster in het Zuiden. Hieruit volgt een album welke een brede range aan stijlen laat horen waarbij de luisteraar wordt meegenomen op een ontdekkingstocht naar de hoeken en gaten van blues en country.Praktische informatie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen