Fotoshoot op jouw favoriete plek in Haarlem

Foto: Gemeente Haarlem

Oproep aan Haarlemmers om foto van zichzelf te maken op favoriete plek in de stad voor op posters bewustwordingscampagne gemeenteraadsverkiezingen

Heb jij een mooi verhaal bij een bijzondere plek in onze stad? Een bootcampplek, geveltuintje, het stadhuis, jongerencentrum, park, straat of bijzonder pand. Dan is de griffie van de gemeente Haarlem op zoek naar jou.

Op 14, 15 en 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Er worden posters gemaakt om inwoners te attenderen op deze verkiezingen. Voor deze posters worden Haarlemmers met een verhaal gezocht.

Wil je meedoen? Maak dan een foto van jouw speciale plek in de stad en een foto van jezelf. Vertel in maximaal 100 woorden waarom deze plek zo bijzonder is. Zeg daar ook bij waarom het belangrijk is om naar de stembus te gaan.

Van alle inzendingen krijgen 5 mensen een fotoshoot op hun favoriete plek in de stad. Hiervan worden posters gemaakt en je krijgt de foto natuurlijk ook zelf. De posters zijn in aanloop naar de verkiezingen te zien in advertenties, op social media en op borden langs de weg.

Je kunt jouw foto met verhaal tot 1 januari mailen naar de griffie van de gemeente Haarlem via [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen