Kerst In De Crypte; sfeervolle expositie in Koepekathedraal

Foto: Aangeleverd

Sinds 10 december kun je je helemaal onderdompelen in kerstsferen in de KoepelKathedraal in Haarlem. Hier is de ondergrondse crypte wegens succes nog een keer tot een waar kerstdorp omgetoverd tijdens het coronaproof evenement ‘Kerst in de crypte’!

Dit kerst-evenement laat je genieten van de ruim 300 traditionele en minder-traditionele kerstgroepen in een prachtig aangeklede en sfeervol verlichte setting. Naast een gloednieuw Formule 1-circuit, rijden er maar liefst 4 modelspoortreinen over 80 meter rails door Hollandse elfstedendorpen, Santa’s Wonderland en langs Scrooge. Ook is er een heus skidorp met skilift en piste. Verder haal je bij de bar een glaasje glühwein, warme chocolademelk met slagroom en een stuk verse appeltaart! Oftewel: een prachtig evenement voor jong en oud!

Kerst in de crypte was in 2019 met ruim 7.000 bezoekers in drie weken al een groot succes. Ook het jaar daarop werden er binnen no-time 4.000 kaarten verkocht, maar moest het evenement na twee dagen sluiten vanwege aangescherpte coronamaatregelen. Dit jaar kan het, met de huidige maatregelen, gewoon doorgaan. We kijken ernaar uit je te ontvangen. Meer informatie en tickets via koepelkathedraal.nl

Reacties

Cookieinstellingen