Piet’s weerbericht: er komt een winterse week aan

Foto: Wim Meijer Fotografie

Vandaag begon met nevelig weer en mist gevolgd door veel bewolking met soms wat motregen en dat met een temperatuur van 8 tot 10 graden. En een zwakke tot matige wind uit west tot noordwest.

Vanavond en in de nacht nog veel bewolking. Vooral on het zuiden kans op mist en in het Waddengebied de opklaringen. Vannacht temperaturen rond 6 of 7 graden. Een zwakke tot matige wind uit het noordwesten.

Een winterse week volgt met op maandag veel zon. In het zuiden en westen nog meer bewolking. Overdag 5 tot 7 graden en in de nacht naar dinsdag toe lichte vorst tussen +1 tot-4 graden. Mistkansen en kans op gladheid.

Dinsdag overdag 2 tot 4 graden en vrij zonnig weer. In de nacht 0 tot -4 graden. Woensdag in het zuiden vrij zonnig weer. Elders ook zon maar geleidelijk meer bewolking. In het noorden misschien een buitje. In de nacht +1 tot -3 graden. Donderdag meest bewolkt weer met regen en kans op natte sneeuw. Het wordt spannend met kerst. Kerstavond en nacht buien met vooral in het noorden en oosten kans op natte sneeuw.

Reacties

Cookieinstellingen