Keuzegids Mbo 2022: Nova College opnieuw beste roc Randstad

Foto: Nova College

Het Nova College is volgens de vandaag verschenen Keuzegids Mbo 2022 voor de zesde keer op rij het beste roc van de Randstad. Dit jaar staat Nova College op de 17de plaats van de in totaal 40 beoordeelde roc’s in Nederland. Ook blijkt uit de Keuzegids Mbo dat Nova College 9 opleidingen heeft met het predicaat ‘topopleiding 2022’.

De drie sportopleidingen Nova College CIOS Haarlem Hoofddorp zijn volgens de Keuzegids Mbo, naast ‘Topopleiding’, uitgeroepen tot beste sportopleidingen van Nederland. Ook de drie opleidingen van Cosmo Academy op het Nova College (Entertainment en events en de nieuwe opleiding Manager travel en hospitality) zijn, naast het predicaat ‘Topopleiding’, door de Keuzegids Mbo uitgeroepen tot de beste opleiding van Nederland in de categorie ‘Dienstverlening in toerisme’. De andere opleidingen die opnieuw het kwaliteitszegel ‘Topopleiding’ mogen dragen, zijn de twee opleidingen Dans en Theater van Nova College Performing Arts. Nieuw dit jaar in de categorie ‘Topopleiding’ is de opleiding Handhaver toezicht en veiligheid op de Nova Campus Haarlem.

Florus Roelofsen, voorzitter College van Bestuur, is er trots op dat Nova College al zo lang het beste roc van de Randstad is: alle medewerkers van Nova College werken elke dag keihard om, ook in deze Coronatijd, het beste uit de studenten te halen. Dat valt niet altijd mee. Dan is het des te mooier dat we volgens de Keuzegids stabiel blijven presteren. Daarbij past een welgemeende felicitatie aan onze medewerkers!

Naast de opleidingen die aan de top staan, wil ik ook graag aandacht vragen voor de opleidingen die niet op de eerste plaats staan. Ook bij deze opleidingen, niet zelden met een complexe doelgroep, wordt door de medewerkers een geweldige prestatie geleverd; ook hier komen studenten elke dag om te leren en uiteindelijk met een diploma naar een werkplek of vervolgopleiding door te stromen.

Uiteraard blijft altijd de uitdaging om waar nodig en mogelijk de opleidingen te verbeteren. Met deze uitdaging zijn 1.200 medewerkers samen met de bedrijven in onze regio dagelijks bezig.

Voor meer informatie over de Keuzegids Mbo: keuzegids.nl.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Nova College

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen