112

Politie treft lichaam aan in water in onderzoek naar vermiste Sam (17)

Foto: Nieuwsfoto

De politie heeft na een zoektocht per boot naar de vermiste Sam (17) in de Leidsevaart een lichaam aangetroffen. Het is nog niet duidelijk of het om de vermiste Sam gaat. Er wordt op dit moment onderzoek gedaan naar de identiteit.

(bron: NH Nieuws / foto’s: Nieuwsfoto.nl)

Het lichaam werd rond zes uur vanavond aangetroffen in het water van de Leidsevaart. Al de hele dag wordt er met man en macht gezocht naar de vermiste Sam. Rond half vijf richtte het onderzoek zich op een specifieke locatie in de Leidsevaart, vlak na het kruispunt met de Westelijke Randweg.

Zoektocht
Honderden mensen hebben vanmiddag de familie geholpen met het uitkammen van de wijken en zelfs in de duinen in Overveen vlak bij zijn woning is met man en macht gezocht. Halverwege de middag ging de politieboot te water en later verscheen ook een politiehelikopter in de lucht en werd er met speurhonden langs de kade gezocht.

De 17-jarige jongen werd vermist vanaf ongeveer kwart voor één in de nacht van woensdag op donderdag. Hij verliet een feestje in een woning in Heemstede nabij station Heemstede/Aerdenhout. De familie vermoedde al dat hij via de Leidsevaart richting de Koepelkathedraal fietste op weg naar zijn woning in Overveen. Daar is hij nooit aangekomen.

Sinds gistermiddag heeft de familie een grootscheepse zoektocht opgezet met flyers en het uitkammen van alle wijken rondom de vermoedelijke fietsroute.

Reacties

Cookieinstellingen