Nieuwe Albert Heijn Schipholweg Haarlem opent deuren op 8 februari

Foto: Albert Heijn

HAARLEM –  Op dinsdag 8 februari opent burgemeester Jos Wienen tussen 9.00 en 9.15 uur  de nieuwe Albert Heijn aan de aan de Schipholweg in Haarlem. Het is de vierde Albert Heijn-winkel van de ondernemersfamilie Vos in de stad. De supermarkt wordt maar liefst 2.100 vierkante meters groot.

Door de ligging direct aan de Schipholweg en de ruime parkeergelegenheid op het dak, is de supermarkt goed en gemakkelijk bereikbaar. Albert Heijn Schipholweg biedt werkgelegenheid aan zo’n 120 mensen, onder wie ervaren medewerkers uit andere Albert Heijn Vos-winkels maar ook veel nieuw aangenomen talent. “Iedereen kijkt uit naar de opening. We zijn heel benieuwd naar alle reacties,” zegt Masha Vos.

Heel veel vers
Klanten hebben straks keuze uit een groot en gevarieerd aanbod groente en fruit. Ook zijn er diverse verspakketten, maaltijdsalades en verse maaltijden. Bij de bakkerij komt vanaf ’s ochtends 7 uur geurend vers brood uit de oven en je vindt er heerlijk gebak en chocolade.

De markthal biedt een uitgebreid assortiment vleeswaren, kaas en tapas. Dagelijks wordt er verse sushi aangeleverd en er zijn vers gegrilde lekkernijen zoals de huisgemaakte Vos grillworst, kippenvleugels en gehaktballetjes.

Supermarktmanager Danny van der West: “Naast de Vos grillworst kun je bij ons ook terecht voor andere Haarlemse pareltjes, zoals Jopen bier, Marcel’s Greensoap en Daamen noten, maar ook voor Nespresso composteerbare BACCIA coffeecups en Happy Sweets. Als je het bij ons niet vindt, waar dan wel?”

Gemak
De nieuwe supermarkt heeft brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn 12 zelfscankassa’s, waardoor afrekenen nog sneller gaat. Danny van der West: “Voor mensen die niet bekend zijn met zelfscan staat ons team natuurlijk klaar om te helpen.” In de hal van de supermarkt zit de Gall & Gall gemak en de eigen bloemen- en plantenafdeling. Bij de servicebalie vind je onder andere het afhaalpunt van bol.com en een oplaadautomaat voor de OV-chipkaart.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen