Vier jaar GroenLinks Haarlem; wat heeft het opgeleverd?

Foto: Charles Duijff

De afgelopen vier jaar heeft GroenLinks als grootste partij in Haarlem heel wat voor elkaar gekregen. Om een gedeelte daarvan inzichtelijk te maken zijn er door de partij stadswandelingen georganiseerd in Zuid-West, rondom het Spaarne en in Schalkwijk.

Deze wandelingen bieden Haarlemmers een ludieke manier om kennis te nemen van ontwikkelingen in de stad en zijn te verkrijgen via de website van GroenLinks Haarlem wandelingen als download voor google maps of als uit te printen document.

Openingsfoto Christiaan Huygenplein Haarlem zuid-west

Handen uit de mouwen

In navolging van Haarlemse initiatieven als de Opruimtrutjes en Supmission roept GroenLinks de Haarlemmers op om deze wandelingen gewapend met vuilniszak en handschoenen of prikstok aan te gaan, zodat zwerfvuil uit de omgeving meegenomen kan worden. (hieronder foto supmission)Jeroen Philipsen (campagneleider GroenLinks Haarlem) :”We roepen iedereen in Haarlem op om mee te doen!”

Op de website en via whatsapp

Voor de mooiste foto van deelname, te delen via Instagram of Facebook voorzien van #degezondestadhaarlem en #klimaatpositief, looft het bestuur van GroenLinks Haarlem een passende prijs uit.

Vragen over de route, over onze bereikte resultaten of over ons verkiezingsprogramma, kunt u stellen via Whatsapp nummer 0625370034 (hieronder Schalkwijk en omgeving Spaarne)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen