Zondag 22 mei feestelijke 80e editie Krinkels Pim Mulierloop

Foto: Wim Meijer Fotografie

Op zondag 22 mei 2022 organiseert atletiekvereniging Suomi in Santpoort de 80ste Krinkels Pim Mulierloop. Om te vieren dat dit de 80ste editie is, krijgt dit hardloopevenement een feestelijk tintje.

Op en rond de atletiekbaan kunnen kinderen gratis meedoen aan Oud Hollandse Spelletjes en er is een springkussen. DJ Jack zal samen met de speaker Jan van der Meulen alle lopers en toeschouwers vermaken. Ook klinkt muziek langs de route door de funband van Soli. Verder trakteert AV Suomi alle deelnemers op een gratis verkoelend ijsje van Bonasera!

Prijsuitreiking met ‘BV’ers (Bekende Velsenaren)
Bekende Velsenaren zullen zorgdragen voor het startschot en de prijsuitreiking. Zoals Olympiër en AV Suomi-lid Jochem Dobber die deze keer op de baan knalt maar dan als starter van de 5km. Ook hangt hij de medailles om bij de jeugdwinnaars. Ruud Porck, die de historie van de Pim Mulierloop heeft opgeschreven, doet het 16,1km startschot Tevens zal AV Suomi-lid Mieke Wilms-de Winter, 80+ en nog steeds trainend op de maandagochtend, de lopers van de 10km van start laten gaan. Ben Ebbeling, broer van wijlen Klaas Ebbeling die voorzitter en mede organisator was van de Pim Mulierloop, reikt de prijzen uit bij de 5km.

Wil je een keertje een kijkje nemen bij AV Suomi? Dan is dit een leuk moment om de lopers bij binnenkomst aan te moedigen. Of schrijf je in en doe mee aan deze 80ste editie! Dit hardloopevenement heeft 4 mooie routes rond en door het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland en over Landgoed Duin & Kruidberg. Het startschot voor de 1,2 km jeugdloop klinkt om 10.30 uur. De 5km start om 11.15 uur, de 10km om 11.00 uur en de 10EM (16,1km) om 10.45 uur. Inschrijven is nog mogelijk op de wedstrijddag vanaf 9.30 uur in het clubhuis van AV Suomi en kan tot en met 30 minuten voor de start van de gekozen afstand. Er is PIN-apparaat aanwezig voor de na-inschrijving. Parkeren is gratis.

Overzichtskaart park AV Suomi Pim Mulierloop

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen