112

Haarlemmer (55) aangehouden na achtervolging via Overveen naar Haarlem

Foto: Politie

HAARLEM / OVERVEEN – De politie heeft donderdagavond 19 mei een 55-jarige man uit Haarlem aangehouden. De man negeerde een stopteken en ging er met hoge snelheid in een auto vandoor, waarbij hij meerdere auto’s raakte. Politie zoekt nu naar getuigen en/of mensen met schade aan hun auto.

Rond 22.00 uur kwam er bij de politie een melding over een man binnen die vervelend gedrag vertoonde op de Bloemendaalseweg in Overveen. Toen de agenten kort daarna ter plaatse kwamen was de man al vertrokken in een auto. Na een zoektocht zagen de agenten de auto rijden. Zij gaven de bestuurder een stopteken maar dit werd genegeerd. Vervolgens ontstond er een achtervolging over de Zijlweg naar de Kampersingel in Haarlem. Onderweg raakte de bestuurder meerdere auto’s, waaronder twee politievoertuigen. Toen de auto tot stilstand kwam op de Kampersingel gaf de bestuurder geen gehoor aan het verzoek van de politie om uit te stappen. Uiteindelijk werd er een raam ingetikt en wisten de agenten de man aan te houden. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex.

De politie sluit niet uit dat de bestuurder onderweg schade heeft aangericht aan meerdere voertuigen. Heeft u schade, iets gezien of informatie? Neem dan contact op met 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen