Grootste Band Van Nederland #2: gepassioneerd muciseren!

Onderschat nooit de invloed van muziek op ons dagelijks bestaan. Muziek beïnvloedt onze emoties, we raken ontroerd of worden juist heel blij bij het horen van bepaalde muzikale klanken. Klanken voortgebracht door een mooi stemgeluid, of een instrument dat wordt bespeeld, solo of in een kleine bezetting en zeker ook als onderdeel van een groot orkest of ensemble.

Tekst, film en foto’s Charles Duijff (klik op een afbeelding voor uitvergroting)

Een goed voorbeeld is altijd een uitvaart, waarbij bezoekers in de aula éxtra emotioneel worden, wanneer muzikaal repertoire voorbij komt dat hen op een bijzondere manier weet te raken. De combinatie van muziek met een pakkende tekst kan onze emotie extra versterken. Gelukkig kan muziek en kunnen teksten (woorden) ook voor grote blijdschap en enthousiasme zorgen.

Uitbundig enthousiasme en gepassioneerd zingen en musiceren tijdens De Grootste Band Van Nederland

Zondag 22 mei 2022 was de derde editie van deze happening…. De tekst achter op de speciale T-shirts maakte dat voor iedereen duidelijk!Voor wie wil nagenieten hieronder enkele foto’s en verderop een link naar een facebook-album met nog veel meer foto’s. Filmpje zanger uit Ukraine


KLIK HIER voor veel meer foto’s

Bekijk ook

Grootste Band Van Nederland editie 22 mei 2022 deel 1

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen