Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan:  Activeer uw grijze massa online!

Mila van Egmond
Mila van Egmond
Foto: Aangeleverd

HAARLEM – Sinds kort zijn de colleges van Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG) ook online op individuele inschrijving beschikbaar.

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG) streeft naar een leven lang leren voor iedereen. De stichting bereikt sinds 2014 tienduizenden leergierige senioren. Studenten geven interactieve colleges, onder het motto ‘Persoonlijke groei is niet afhankelijk van leeftijd’, over vakgebieden als kunstgeschiedenis, archeologie, politiek maar ook bouwkunde en kunstmatige intelligentie.

Sinds kort zijn de colleges van Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG) dus ook online op individuele inschrijving beschikbaar. Men kan kiezen voor een collegereeks of een eenmalig college. Met online deelname maakt men tevens de seniorencolleges in verpleeghuizen en buurtcentra mogelijk.

De OGJG Groep
Sinds de stichting de seniorencolleges ook online colleges aanbiedt, bemerkte zij een behoefte onder de deelnemers naar meer verdieping. De OGJG Groep is de online huiskamer voor de deelnemers om verder te leren en na te praten over de seniorencolleges met elkaar en studentdocenten. In deze besloten Facebookgroep worden inspirerende vraagstukken gedeeld en deelnemers uitgenodigd om mee te praten over uiteenlopende onderwerpen. Tevens biedt het platform ruimte voor enthousiaste studentdocenten die graag hun passie, kennis en ervaring willen delen.

Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van de seniorencolleges en online nog meer wil leren en verder wil praten is De OGJG Groep bedoeld. De OGJG Groep is alleen toegankelijk voor deelnemers met een actief Facebook account. Ook als men (nog) geen seniorencolleges heeft gevolgd, is men van harte welkom!

OGJG heet een ieder van harte welkom in deze unieke groep. Meer informatie De OGJG Groep en over deelname aan onze online seniorencolleges vindt u op www.ogjg.nl. Heeft u vragen? Neem dan contact op met [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen