Steffen Morrison en Haarlemse conservatoriumstudenten geven wervelende show in Alkmaar

Foto: Wim Meijer Fotografie

ALKMAAR / HAARLEM – Wervelende Talentstage studenten InHolland Conservatorium Haarlem met soulzanger Steffen Morrison tijdens Zomer op het Plein op het Canadaplein in Alkmaar.

Een bijzondere Zomer op het Plein in Alkmaar. Tijdens de zomermaanden vormt het Canadaplain in Alkmaar iedere zondagmiddag het podium voor artiesten om een visitekaartje af te geven voor het komende theaterseizoen. Gisteren een bijzondere editie: een optreden van de Nederlands-Surinaamse soulzanger Steffen Morrison met studenten van het InHolland Conservatorium in Haarlem.

Het optreden was in het teken van de zogenaamde Talentstage, waarbij jaarlijks studenten een optreden verzorgen met een bekende artiest. Eerder vonden er al Talentstages plaats met o.a. OG3NE, Douwe Bob en Roel VanVelzen.

Het eerste uur van de middag was het podium voor diverse formaties van studenten van het conservatorium. En vanaf half vier ging het dan echt los met Steffen Morrison die speciaal voor deze gelegenheid zijn eigen begeleidingsband had vervangen door een selectie van getalenteerde studenten.

Nieuws.nl was aanwezig op het Canadaplein en maakte een uitgebreide beeldimpressie. Hieronder enkele nummers en een kleine fotoserie.

Klik HIER voor de uitgebreide fotoserie van Nieuws.nl-redacteur Wim Meijer.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen