Haarlem en Zandvoort hebben een nieuwe stadsadvocaat

Foto: Jur Engelchor

HAARLEM / ZANDVOORT – Het Haarlemse advocatenkantoor Pot Jonker advocaten vervult de komende drie jaar de rol van stadsadvocaat voor Haarlem en Zandvoort. Burgemeester Jos Wienen van Haarlem en burgemeester David Moolenburgh van Zandvoort ondertekenden hiervoor maandag 11 juli 2022 de overeenkomst met het kantoor.

Pot Jonker advocaten wordt ingezet op procesvertegenwoordiging en zorgt ook voor de inbreng van specialistische juridische kennis die in de gemeentelijke organisatie ontbreekt.

Door een langere tijd met hetzelfde kantoor te werken wordt de organisatie van Haarlem en Zandvoort efficiënt ondersteunt. Met ondersteuning van een kantoor als Pot Jonker Advocaten hebben Haarlem en Zandvoort een lokale partner gevonden waarmee de juridische dienstverlening en besluitvorming van Haarlem en Zandvoort wordt verbeterd.

Pot Jonker advocaten kwam als beste keus uit een inkooptraject dat begin 2022 werd opgestart. Zij volgen advocatenkantoor Pels Rijcken op. De overeenkomst gaat per 1 juli 2022 in voor de duur van drie jaar. Deze periode kan met twee keer een jaar worden verlengd.

Voor meer informatie kijk op www.haarlem.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen