Net zo sportief als Frans Duijts? Dan zien we je Later aan Zee!

Zaterdagochtend 16 juli 2022 is de ‘Later aan Zee’s Outdoor Health Club by TrainMore’ van start gegaan. Zanger Frans Duijts gooide enkele jaren geleden het roer om waar het gaat om aandacht voor zijn gezondheid. Hij woog op een zeker moment 138 kg en dat gaf de nodige gezondheidsproblemen.

Inmiddels is Frans de nodige kilo’s lichter en heeft hij bovendien ontdekt hoe fijn het is om te sporten. Sport werd zijn ‘Lieveling!’ Niet voor niets was hij daarom zaterdag 16 juli bij strandpaviljoen Later aan Zee in Bloemendaal aan Zee, waar Frans zich regelmatig laat zien. Natuurlijk, je kunt er sfeervol genieten van de zon, van drankjes en hapjes, maar vanaf vandaag kunnen de paviljoengasten bovendien 6 weken lang iedere zaterdagochtend sportlessen volgen bij Beach Club Later aan Zee !!
Hieronder Beachclub Later aan Zee ‘inside’ Een prachtige ambiance! Links naar relevante websites onderaan artikel

Het initiatief van de Outdoor Health Club wordt ondersteund door partners van de Beach Club, sport lifestyle merk BALR. en proteineshake merk XXL Nutrition.
Beide partners stellen voor alle nieuwe sporters een mooie goodie bag ter beschiking. 
Op de foto hieronder van links naar rechts: Anouk Pompe (BALR.), Hans Veilinga (XXL Nutrition),  Perta Baelemans – Buurman  (Beach Club Later aan Zee), Frans Duijts,  Lindy van Workum (TrainMore Haarlem) Foto door: Bo Balsing – By Bo Balsing 
In het openingsfilmpje maakt u kennis met Mariëlle Brinkmann, die een en ander vertelt over deze bijzondere sportieve setting; de combinatie van het genieten van het Strand, de Zee en Zon én onder deskundige leiding sportief bezig zijn, waarna je je steeds fitter en gezonder gaat voelen! Wat dacht u van vriendschappen die kunnen ontstaan? Petra Baelemans-Buurman, eigenaresse Beach Club Later aan Zee, heette de eerste sporters welkom en gaf daarna de microfoon aan zanger en fervent sporter Frans Duijts. Hij wist de sporters in de juiste stemming te brengen om zich lekker te gaan uit te leven in de Beach HIIT les van deze ochtend.


 
Hieronder vindt u de links naar de relevante websites ( ‘Train More’ en ‘Later Homepagina)
TRAIN MORE

Later-homepagina

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen