Regio: Walk On met Tim Knol in Caprera

Foto: Charles Duijff

Rondom het openluchttheater Caprera ligt een prachtig wandelpark. Het is de perfecte locatie waar Tim Knol zijn passie voor muziek en wandelen kan combineren.

Speciaal voor Caprera ontwikkelde hij een avontuurlijke muziekroute waarbij je wandelt van het ene naar het andere podium en daar kan genieten van vier verschillende artiesten midden in de natuur. Walk On vindt plaats op zondag 14 augustus.

Een zeer afwisselend programma

De dag begint met een openingsoptreden van Thijs Boontjes op het hoofdpodium van Caprera. Het publiek wordt daarna in vier groepen opgesplitst en gaan een wandeling maken langs vier verschillende optredens die verspreid staan opgesteld door het wandelpark. Janne Schra, Nico Dijkshoorn, Elephant en Kids With Buns spelen daar ieder een set van circa 20 minuten. Iedereen komt ten slotte samen op het horecaplein voor een hapje en een drankje. De happening wordt afgesloten met een speciaal optreden van Tim Knol op het grote podium van het theater.

Wandelclub

De Wandelclub (est. 2020) is een initiatief van zanger/componist Tim Knol en Excelsior Recordings. De Wandelclub neemt wandelaars mee naar de mooiste plekken en verrast de deelnemers op een openluchtvoorstelling. Na een succesvolle eerste editie van de Wandelclub in Caprera tijdens corona, besloten wij de handen ineen te slaan en samen een ‘Wandelclub XL’ te organiseren. Dat werd Walk On: een avontuurlijke muziekroute waarbij je verschillende artiesten tegenkomt, die midden in de natuur een intiem concert geven.

Openluchttheater en Wandelpark Caprera ligt op de hoogste duintop van Zuid-Kennemerland. Het park heeft een uniek ecosysteem met meer dan 180 soorten planten en bomen. Er zijn mooie uitzichtpunten waar je uitkijkt over stad, duin en zee.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen