Kasteel Keukenhof omringd door bloeiende dahlia’s tijdens Keukenhof Dahlia Dagen

Foto: Keukenhof

LISSE – In de tuin van Kasteel Keukenhof staan 150 soorten dahlia’s in bloei. Tot half oktober zorgen deze bloemen voor een overweldigende kleurenpracht. Geniet op deze prachtige plek van een wandeling op het landgoed in een historische omgeving.

Ook voor kinderen is er genoeg te doen bij Kasteel Keukenhof. Speur over het landgoed of knuffel met de dieren van de kinderboerderij. Een bezoek aan de Hofboerderij maakt je dag compleet. Met een goede kop koffie, vers gebak of een lunch kom je helemaal tot rust.

Keukenhof Dahlia Dagen 7 – 11 september
Tijdens de Keukenhof Dahlia Dagen is de praalwagen ‘Als een vis in het water’ te bewonderen bij het Kasteel. Deze praalwagen was in april onderdeel van Het Bloemencorso van de Bollenstreek en is opnieuw gestoken met dahlia’s. Ook staan er diverse prachtige ontwerpen met bloemen, gemaakt door studenten van het Clusius College. Een bezoekje waard!

Open Monumentendag 10 september
Op zaterdag 10 september worden bij het kasteel activiteiten georganiseerd. Hou de agenda op www.kasteelkeukenhof.nl in de gaten voor het programma.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen