Vrijwilligersacademie Haarlem weer van start

Foto: Aangeleveerd

HAARLEM – De komende maanden staan er heel veel leuke en leerzame gratis trainingen, workshops en themabijeenkomsten op het programma bij de Vrijwilligersacademie.

Een voorbeeld is de workshop ‘Muziek in je vrijwilligerswerk’, waarin je aan de hand van een aantal praktische voorbeelden leert hoe je muziek kunt inzetten tijdens je werk.

In de workshop ‘Hoe zet je een initiatief op in je wijk’ leer je om jouw leuke idee voor de buurt om te zetten in een succesvol initiatief.

In de training ‘Kernkwaliteiten (her)kennen’ krijg je inzicht in de kernkwaliteiten van jezelf. Leer je valkuilen herkennen, je ‘allergieën’ en daarmee je uitdagingen.

Alle trainingen, workshops en themabijeenkomsten worden gegeven op verschillende leuke locaties in Haarlem. De trainers en coaches beschikken over veel ervaring en hebben diverse expertises.

De Vrijwilligersacademie is een onderdeel van het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving en BUUV Haarlem (VWC-BUUV). Het aanbod is bedoeld voor vrijwilligers, actieve burgers, vrijwilligerscoördinatoren, beroepskrachten, mantelzorgers en burgerinitiatieven die in de gemeenten Haarlem en Bloemendaal werken of actief zijn.

Meer informatie over het complete scholingsprogramma, alle data van de trainingen en aanmelden: https://www.haarlemvoorelkaar.nl/cursusaanbod/.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen