Hans Klok en vele fantastische circusartiesten komen naar Haarlem met Kerstcircus 2022

Met Hans Klok als circus-ambassadeur maakt de Duursma-groep uit Hippolytushoef grote stappen om het circus op het hoogste niveau toekomstbestendig te maken. Vanaf donderdag 22 december 2022 tot en met zondag 8 januari 2023 komt het fantastische Kerstcircus naar Haarlem, naar het burgemeester Reinaldapark.

Foto’s en film Charles Duijff (klik op onderstaande afbeeldingen voor uitvergroting. De tekst gaat steeds door na de foto'(s))

Hans Klok is als vanzelfsprekend van de partij. Het is bekend dat Hans het circus een warm hart toedraagt. (volg de link onderaan dit artikel het eerdere uitgebreide interview van januari 2022 waarin hij vertelt over zijn levensloop en zijn passie voor het circus)

Bezoekers van het circus zullen worden ‘betoverd’ door illusionist Hans Klok, maar zeker ook door een keur van geweldige artiesten. Natuurlijk is ook clown en stalmeester Milko Steyvers van de partij (hieronder)Milko Steyvers is hét boegbeeld van Nationaal Circus Hollandia, een nieuwe loot van Duursma Groep Events (bekend van de NederlandseKerstcircussen.nl). Een echt Nederlands circus met een internationale cast, met een wervelende show voor alle leeftijden. Een Rad des Doods, het strakke koord hoog boven de circuspiste, een LEVENDE kanonskogel, King Kong en nog zóveel meer. Alleen het allerbeste. Iedereen kent Milko van het vroegere circus RENZ, waarvan hij in het verleden directeur was.

Hieronder link naar de website voor uitgebreide informatie

Kerstcircus Haarlem

 

Hieronder Hans klok met zijn voormalige medepresentatrice Sittah Koene. Zij werd zelf in 2006 wereldkampioene Illusionisme.Circus Hollandia is onderdeel van Duursma Events dat meerdere circusproducties (zoals dus de Nederlandse Kerstcircussen uitbrengt) om het circus, dankzij samenwerking en schaalvergroting, in Nederland op het hoogste niveau te kunnen behouden. Het is een grote eer om door te bouwen op wat in de afgelopen decennia werd neergezet door het Internationaal Circusfestival Enschede, Circus Herman Renz, Kerstcircus Haarlem en Circus Sijm!

International Multi-Keyboard Artiste Dirkjan Ranzijn staat garant voor geweldige muzikale omlijsting!

Website Dirkjan Ranzijn

Filmpje gesprek met Milko

Hieronder de link naar eerder interview levensloop Hans Klok met Charles Duijff 

Illusionist Hans Klok, geplande optredens door covid nog te vaak een ‘illusie’ op zich

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen