Heerlijk helder zien; FYEO binnenkort ook in Haarlem

Foto: FYEO

HAARLEM – In Nederland zijn zo’n 10 miljoen mensen bril- of contactlensafhankelijk. Dit kan voor vele ongemakken zorgen. Denk aan last bij het sporten, zwemmen, lezen of TV kijken. Hoe fijn is het dan om hier voorgoed vanaf te zijn? Voor Liesbeth betekenen haar ogen alles voor haar. Ondanks dat de behandeling niet in één keer het gewenste resultaat gaf, is het daarna door FYEO perfect opgelost en ziet ze weer voor de volle 100%.

Ogen zijn de spiegels van je ziel
Voor Liesbeth zijn haar ogen ‘’de spiegels van je ziel’’ zoals ze het zelf zo mooi omschrijft. Opgelucht dacht ze na de ReplaceLens-behandeling voorgoed van die bril af te zijn. Helaas bleek dat haar zicht niet helemaal optimaal was. Van de behandelend arts kreeg ze te horen dat haar zicht alsnog tot 100% gecorrigeerd kon worden. Wel moest ze even wachten op een herbehandeling. In de tussentijd kreeg ze een bril vergoed van FYEO om die periode mee op te vangen. Daarna is ze middels een laserbehandeling geholpen en is haar zicht nu optimaal.

De mogelijkheden van ooglaseren en lensimplantatie
Bij FYEO streven we naar een leven zonder bril of contactlenzen. Dit kan zijn door middel van een ooglaserbehandeling, maar ook door lensimplantaten zoals bij Liesbeth. Bij een lensimplantatie wordt je eigen natuurlijke ooglens vervangen door een kunstlens, óf er wordt een extra lens in het oog geplaatst. Ook bij ooglaseren zijn er verschillende soorten behandelingen mogelijk. Er wordt bij iedereen persoonlijk gekeken naar de best passende behandeling.

Wil jij van je bril of contactlenzen af?
Ben je nieuwsgierig geworden of jij voor ooglaseren of lensimplantatie in aanmerking komt? Plan dan een gratis vooronderzoek bij FYEO in. Door middel van uitgebreide oogmetingen en een adviesgesprek met de oogarts kijken we welke oplossing het beste bij jou en je ogen past. Je krijgt advies op maat want iedereen is uniek. Meer informatie vind je ook op www.fyeo.nl.

Binnenkort ook in Haarlem
In een snel groeiende markt van oogbehandelingen, blijft FYEO ook meegroeien. Binnenkort openen we namelijk in Haarlem! Zo kunnen we comfort en kwaliteit nog dichter bij onze cliënten brengen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen