Haarlemse redactie-MUG van Nieuws.nl ‘steekt’ alle energie in Haarlemse Kerstmarkt #1

Tja al die Haarlemse kerstmuggen, maar U hoeft écht niet onder een klamboe te gaan slapen, want dan mist u het ‘net’, de foto’s en film van drie dagen Haarlemse Kerstmarkt. Dagen vol gezelligheid, saamhorigheid, hapjes en drankjes én van bijzondere muzikaliteit niet te vergeten!

Foto’s, tekst en film Charles Duijff (klik op onderstaande afbeeldingen voor uitvergroting)

Wie het openingsfilmpje al heeft bekeken en beluisterd, weet wat ik bedoel met bijzondere muzikaliteit!  Wat een geweldig koor, The Amstel Gospel Choir! Maar er werd op meerdere lokaties van de Haarlemse Kerstmarkt goed gemusiceerd! Het was wat nevelig en de gevoelstemperatuur lag onder nul. Sjalen om en wanten aan, maar óók de optredende artiesten en ensembles wisten van wanten en zorgden voor hartverwarmende klanken, waardoor de toeschouwers nauwelijks nog iets merkten van de winterse omstandigheden.

Hieronder fragment optreden The Christmas Experience, orkest en koor, onder leiding van Marcel Kok. (10 december 10:40, 1e optreden van die dag)

Hieronder een houten hut met Glugwein en andere heerlijkheden op de Krocht Hieronder een filmpje van een Kerstkoor dat zong in de Gravenzaal. De naam van het koor moet ik nog achterhalen.

 

De komende dagen veel meer publicaties, foto’s en film van de drie dagen Kerstmarkt. KLIK HIER voor vele foto’s van de Kerstmarkt. Aanvullingen volgen binnenkort WORDT VERVOLGD

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen