Kinderburgemeester opent ‘natuurhuiskamer’ in Haarlemmer Kweektuin

Foto: NME

HAARLEM – Woensdag 14 december opende Tess, kinderburgemeester van Haarlem, de natuurhuiskamer. Deze gezellige, groene ontmoetingsruimte is ingericht bij de entree van het kantoorgebouw van NME Haarlem in de Haarlemmer Kweektuin aan de Kleverlaan.

De kinderburgemeester maakte samen met andere kinderen kerstversiering van natuurlijke materialen. Met deze kerstboomversiersels tuigden ze de kerstboom in de ruimte op als zijnde de start van een “natuurlijk” mooie kerst en tevens als openingshandeling van de natuurhuiskamer.

Winter & warmte
Het thema van de opening was winter & warmte. Omdat veel kerstspullen van ver komen, van plastic zijn en snel stuk gaan of weggegooid worden, is het mooi als de consumptie hiervan minder wordt. Dat kan met wat creativiteit.

Inspiratie
In de natuurhuiskamer vinden jong en oud inspiratie voor een duurzaam huishouden, tuin en leefstijl. Ook is er informatie over wat er op het terrein van de Haarlemmer Kweektuin te doen is en een boeken- en voorleeshoekje.

Met de seizoenen mee
De huiskamer verandert met de seizoenen mee Team NME werkt mee aan een programmering met passende activiteiten op het terrein van de Haarlemmer Kweektuin. De natuurhuiskamer is hiervan een uithangbord.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen