KFC opent eerste Haarlemse vestiging in nieuw deel winkelcentrum Haarlem Schalkwijk

Foto: Aangeleverd

HAARLEM – Afgelopen dinsdag, 19 december, heeft Kentucky Fried Chicken (KFC) een nieuw filiaal geopend in het nieuwe deel van winkelcentrum Haarlem Schalkwijk. Het is de eerste vestiging van KFC in de gemeente Haarlem.

“Wij zijn erg trots dat we met de opening van ons nieuwe KFC-restaurant niet alleen een bijdrage kunnen leveren aan de metamorfose van Centrum Schalkwijk, maar nu ook Haarlemmers in de buurt kunnen laten proeven van onze heerlijke kip. We kijken ernaar uit om iedereen te ontvangen en hopen dat wij ook nog nieuwe collega’s binnen het team mogen verwelkomen”, zegt Hans Miete, CEO van Collins Foods, master franchise en de grootste franchisepartner van KFC Nederland.

Op zoek naar personeel
In het restaurant, waar echte koks iedere dag verse kip bereiden, gaan meer dan vijfentwintig mensen aan de slag. De vestiging is nog op zoek naar extra personeel. Alle openstaande vacatures zijn te vinden op werkenbijkfc.nl/alle-vacatures.

Het restaurant is van maandag tot vrijdag geopend van 11:00 tot 23:00 en op zaterdag en zondag van 11:00 tot 24:00. KFC Haarlem is te vinden in de nieuw aangelegde oostzijde van het winkelcentrum aan de Casablancastraat nummer 22.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen