Expositie interactieve kunstobjecten in Naaiatelier Haarlem

HAARLEM – In Naaiatelier Haarlem is vanaf 4 januari een uitdagende expositie te zien van kunstenaarscollectief uit Haarlem Cutting The Cake. De kijker wordt uitgenodigd om te komen kijken, luisteren en te voelen in de expositieruimte, die is ingericht met interactieve textiele kunstobjecten. Een ware beleving.

Cutting The Cake wordt gevormd door kunstenaarsduo Karen Steenwinkel (fotografe) en Jolanda de Meester (textielkunstenares). Het kunstenaarscollectief werkt met thema’s als dromen, duurzaamheid en dichter bij je eigen natuur komen. Als het ware een droomwereld waarin gefocust wordt op positieve gedachten. Ondertussen kijken de kunstenaars met een kritische blik naar onze huidige wereld en maken ze zich soms zorgen over morgen.

De expositie ‘Turn me On’ gaat over het letterlijk aanzetten van je droomwereld. Hoe haal je het beste uit jezelf zonder dat je steeds verleid en afgeleid wordt? De expositie bestaat uit interactieve textiele kunstobjecten en foto’s waarin de kijker wordt uitgedaagd om beter te kijken, te luisteren en te voelen. Zo zijn de textiele objecten steeds weer gemaakt van gerecyclede materialen en worden de kunstwerken altijd met minimale afval geproduceerd. Een inspiratiebron voor iedereen die zijn doelen en dromen wil realiseren.

De expositie Turn Me On door Cutting The Cake is in Naaiatelier Haarlem te zien en te beleven van 4 t/m 8 en 12 t/m 15 januari 2023 van 12.00 – 17.00 uur, Spaarnwouderstraat 124, Haarlem. Meer informatie: www.naaiatelierhaarlem.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen