Gezond het nieuwe jaar in met wandeltocht De Snertloop

Foto: poster aangeleverd

Op zaterdag 14 januari organiseert de winkeliersvereniging van het Marsmanplein, in samenwerking met lokale partners, een Snertloop. Dat is een gezellige, winterse wandeltocht van 3 en 8 kilometer door Haarlem-Noord. Met start en finish op het Marsmanplein en een bezoek aan Artisklas op de route.

Je kunt starten tussen 13.00 en 15.00 uur en finishen tot 17.00 uur. Voor de wandelaars is er onder meer snert, een medaille en een extra prijs te winnen met een fotowedstrijd.
Op het Marsmanplein staan vuurkorven en er is snert voor de deelnemers. Wandelaars krijgen onderweg lekkere winterse versnaperingen. Met de Snertloop wil het bestuur van winkeliersvereniging Marsmanplein de bewoners en bezoekers van het winkelgebied graag stimuleren om een gezonde(re) leefstijl te hebben en het idee van een wandeltocht sluit hier mooi bij aan.

Bovendien steun je met jouw deelname een goed doel! Namelijk de kleinste dierentuin van Nederland, Artisklas. Deze dierentuin ligt ook op de route. Schrijf je je vooraf in, dan betaal je € 2,-., doe je het op de dag zelf dan zijn de kosten € 3,-..
Inschrijven kan via: www.marsmanplein.nl (ga via de homepage naar de button Snertloop). De helft van het inschrijfgeld gaat naar Stichting Artisklas.

Klik hier voor WEBSITE van ARTISKLAS

Maak met jouw foto kans op een extra prijs!

Bruno deelt medailles uit. Ga jij met jouw medaille met Bruno op de foto deel die foto dan dezelfde dag nog op jouw eigen Facebook en/of Instagram kanaal met de hashtags (#): #snertloopmarsmanplein en #jewinkeltfijnophetmarsmanplein, dan maak jij kans op een extra prijs!

Woensdag 18 januari worden de winnaars bekend gemaakt!

Donderdag 19 januari kunnen de winnaars hun prijzen ophalen.

Samengevat:

Datum: Zaterdag 14 januari 2023
Tijd: Starten tussen 13:00 en 15:00 uur.
Finishen tot 17:00 uur.
Leeftijd: Voor iedereen.
Afstanden: De BrunoMars van 3 km voor kids, gezinnen en deelnemers die van een korte wandeling houden.
De MarsmanMars van 8 km.
Benieuwd naar de route, leuke tips en wandelweetjes? Volg winkelcentrum Marsmanplein op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!

De Snertloop; gezond het nieuwe jaar in

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen