Harlem Jive laat ‘glurende buren’ meezingen in Naaiatelier

Foto: Aangeleverd

HAARLEM – Het culturele festival ‘Gluren bij de Buren’ trekt op zondag 5 februari weer veel publiek de verschillende huiskamers in. Tijdens Gluren bij de Buren staan deuren door het hele land wagenwijd open voor buurtgenoten en cultuurliefhebbers. Zo ook in het Naaiatelier Haarlem in de Spaarnwouderstraat 124 waar Vocal Group Harlem Jive drie keer een optreden verzorgt.

Harlem Jive is een a capella vocal group onder leiding van dirigent Nienke Burgmeijer. Het swingende koor brengt een mix van a capella arrangementen van songs uit de jaren ’40 tot en met muziek van nu. Eva Cassidy ontmoet Gotye en Leonard Cohen wordt afgelost door Uptown Funk van Bruno Mars. Harlem Jive bestaat uit een enthousiaste en ervaren groep zangers en zangeressen. De vocal group gaat graag aan de slag met uitdagende arrangementen.

Zingen in Naaiatelier
Nienke Burgmeijer is dirigent bij Harlem Jive. Bij Nienke staat ontwikkeling en plezier in het zingen voorop. Naast zangeres is zij zang- en muziekdocent. Onder leiding van haar wordt tijdens Gluren bij de Buren een vrolijk optreden verzorgd, waarbij ook de presentatie een belangrijke rol speelt. Het Naaiatelier is gevestigd in een woning aan de Spaarnwouderstraat en leent zich prima voor het huiskamerfestival Gluren voor de Buren. Al is de ruimte beperkt, er is voldoende ruimte om een aangepaste choreografie uit te voeren.

De drie optredens van Harlem Jive in de expositieruimte Naaiatelier Haarlem staan gepland om 12.45, 14.15 en 15.45 uur. Het festival is gratis, maar uiteraard wordt er na afloop een kleine donatie gevraagd voor de organisatie van Gluren bij de Buren.

Gluren bij de Buren met Harlem Jive in Naaiatelier Haarlem, Spaarnwouderstraat 124 op 5 februari 2023. Meer informatie www.naaiatelierhaarlem.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen