Haarlem: Drie weken op weg in 2023

Hier en daar herinnert de feestverlichting, die medio januari nog altijd aanwezig was in Haarlem-centrum en Schalkwijk, ons aan de decembermaand. Het maakt overigens niet uit in welk seizoen je door Haarlem wandelt, het is altijd een stad om van te genieten.

Tekst, foto’s en film Charles Duijff (Klik op onderstaande afbeeldingen voor uitvergroting)

Ik arriveerde per trein in Haarlem en wandelde via het Ripperdapark richting het Spaarne. Bekijk ook het openingsfilmpje Op het Spaarne natuurlijk zicht op molen de Adriaan en de SpoorbrugVia de Valkestraat gewandeld naar de BakenessergrachtHofje achter het Gesticht van Dirck van Baekenes bezocht

Vandaar richting de Grote Markt gewandeldVervolgens via de Grote Houtstraat richting het HoutpleinU ziet op diverse foto’s, dat de feestverlichting nog brandt (23/1). Dat was overigens ook het geval in Schalkwijk, waar ik een week eerder wat foto’s maakte in ondermeer het winkelcentrum Terug naar Haarlem centrum. Via de Korte Houtstraat en Vijfhoek weer richting noord,  de Gedempte Oude Gracht, de Raaks en de Nassaulaan…. Hieronder nog enkele afbeeldingen uit Schalkwijk.
KLIK HIER voor alle foto’s van Haarlem en Schalkwijk 1e 3 weken 2023

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen