Vrijwilligerscentrale/BUUV: Ga in 2023 als vrijwilliger aan de slag!

Foto: Charles Duijff

VWC-BUUV roept Haarlemmers op: ga in 2023 als vrijwilliger aan de slag!

Ben je in het nieuwe jaar op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie? In het groen, een boodschap doen voor de buurman, bij de honkbalclub, als wandelmaatje of werken met nieuwkomers in Haarlem? Twee dagen in de week of een uurtje per dag, alles is mogelijk! Het doen van vrijwilligerswerk maakt je blij, is leerzaam, brengt je in contact met anderen en kan helpen in het vinden naar bijvoorbeeld een betaalde baan.

Het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving en BUUV Haarlem (VWC-BUUV) roepen Haarlemmers op om in 2023 aan de slag te gaan als vrijwilliger. Haarlem is een sociale stad met veel verenigingen, stichtingen en clubs. Vrijwilligers zijn voor al deze organisaties onmisbaar. Omgekeerd beleven veel Haarlemmers een hoop plezier en voldoening aan vrijwilligerswerk. Gelukkig maar! Want zonder vrijwilligers zouden sportclubs, bibliotheken, musea, ontmoetingsplekken en buurttuinen handen tekortkomen. Thijs de Laat, projectcoördinator VWC-BUUV: “Er is een grote behoefte aan vrijwilligers. Bij organisaties maar ook als je kijkt naar burenhulp. Daarom vragen we inwoners van Haarlem aan de slag te gaan als vrijwilliger en zo een steentje bij te dragen aan een mooiere stad. Daar word je zelf maar ook een ander blij van”.

Zelf zoeken op de website

Haarlemmers kunnen via de website heel makkelijk zoeken naar verschillende vacatures. Bij een organisatie of als burenhulp. Ga naar HAARLEM voor ELKAAR en ontdek in een oogopslag wat bij je past. VWC-BUUV helpt graag bij het vinden van een passende functie. Dat kan digitaal, telefonisch of via een persoonlijke afspraak. VWC-BUUV bemiddelt tussen organisaties en vrijwilligers via de website
Haarlemmers die af en toe klusjes voor elkaar willen doen kunnen elkaar vinden op de website Haarlem BUUV

Persoonlijk contact

Geïnteresseerden kunnen met een medewerker van VWC-BUUV alle mogelijkheden en wensen bespreken door op werkdagen te bellen naar 023 -5300 500 voor meer informatie of het maken van een afspraak. Langskomen kan op dinsdag en donderdag tussen 13 en 17 uur op de Gedempte Oude Gracht 20 in Haarlem.

Samen maken we Haarlem nog mooier!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen