Geslaagde wintereditie van Gluren bij de Buren Haarlem!

HAARLEM – Afgelopen zondag 5 februari waren gratis optredens te bezoeken van lokale podiumkunstenaars in 1050 huiskamers verspreid over 44 gemeenten in het hele land, waaronder ook in Haarlem.

(reportage: 023TVonline)

Gluren bij de buren is een ‘woonkamerfestival’ waarbij huiskamers omgetoverd worden tot een tijdelijk podium. Het programma zat ook dit jaar met 75 kamers en andere locaties in Haarlem weer bomvol met muziek, dans, kleinkunstenaars en andere podiumbeesten.  023TVonline nam een kijkje bij veel optredens in Schalkwijk!

Gluren bij de buren stimuleert blijvend sociaal contact en biedt een laagdrempelige manier om bezoekers en deelnemers  buiten de sociale bubbel te treden. Daarnaast geeft Gluren bij de Buren lokale amateurpodiumkunstenaars de kans op te treden voor publiek in een intieme en laagdrempelige setting van een huiskamer .

Programmamaker Imke Goedhart: ‘Ik heb ontzettend genoten. Het weer buiten zorgde voor een gezellige, knusse sfeer in stampvolle huiskamers. Ik vind het mooi om te zien hoe we kunnen bijdragen aan lokale talentontwikkeling en nieuwe ontmoetingen in de wijk.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen