Kunstexpositie ‘Warm Nest’ in ontmoetingscentrum Zandstroom Zandvoort

Clubleden van Zandstroom Zandvoort laten met een tentoonstelling aan de wereld zien, wat hen persoonlijk raakt en wat hen bezig houdt. Dat doen ze met zelf gemaakte fotografische werken van gevarieerde beelden uit de schoonheid van de Zandvoortse natuur.

Tekst, foto’s en film Charles Duijff (openingsfilmpje toont ondermeer de opening van de tentoonstelling)

Op maandag 13 februari 2023 gingen de deelnemers aan dit kunstproject met hun begeleiders en belangstellenden naar zee.  Ze gingen er genieten, kijken, voelen, én fotograferen. Het was weliswaar fris en bewolkt, maar wanneer de Zandstroom-familie op het strand verschijnt, breekt altijd de zon door en lijkt het wel lente! (hieronder club Zandstroom)

Workshops

In beeldende workshops onder begeleiding van beeldend kunstenaars Caroline van den Bemt en Brenda Amsing, die volgden na dit heerlijke bezoek aan de natuur, werden in woord en beeld verrassende verbindingen gemaakt naar herinneringen en gevoelens die in mensen leven. Hieronder een filmpje waarin zij vertellen over het project

Als we ons veilig voelen als in een warm nest, als je kan zeggen en doen wat je denkt en voelt, kunnen we elkaar vanuit ieders perspectief en talent onze verhalen vertellen. Samen creëeren we dan GELUKSmomenten van blijheid en ontroering, en maken elkaar beter.

Tentoonstelling

Zandstroom bestaat in 2023 tien jaar en biedt voortdurend een ‘Warm nest’ aan alle clubleden én bezoekers aan deze unieke dagopvang voor mensen met een haperend brein.  De kunstexpositie ‘Warm Nest’ t.g.v. dit 10jarig jubileum Zandstroom is nog te zien t/m vrijdag 31 maart tussen  10:30 uur en 16:00 uur. (hieronder foto opening)

Lokatie:

Ontmoetingscentrum Zandstroom/Zorgbalans, Thorbeckestraat 13, 2042 GL Zandvoort

Hieronder nog enkele afbeeldingen 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen