Vooges zet ook onder nieuwe naam Locael samenwerking met DSS Vrouwenvoetbal voort

Foto: Aangeleverd

HAARLEM – Vooges heet voortaan Locael. Maar de organisatie erachter is niet veranderd. Eigenaar Peter de Rooij zet graag de huidige samenwerking met DSS door en tekende bij voor de komende 6 jaar als hoofdsponsor van de DSS-vrouwenselectie.

Peter de Rooij: “Onze visie op ondernemen is verbinden, samen op een inclusieve manier. We vinden het lokale karakter van DSS mooi, dat zijn wij zelf immers ook als Locael, sociale cohesie in Haarlem is belangrijk.”

DSS is blij met de voortzetting van de sponsoring door Locael. “Wij zochten een verlenging van ons clubhuis . Met Locael is dat gelukt. Inmiddels is het vrouwenteam een graag geziene gast bij Locael. Daarnaast staat Locael bekend om zijn fijne, open en gezellige uitstraling en de professionele, gemotiveerde staf. Dat past bij het karakter van DSS, aldus DSS-voetbal-voorzitter Martijn Egner.

DSS hecht waarde aan het blijven vestigen van aandacht op het vrouwenvoetbal, de sterkste poot van de DSS Voetbal. Met een trouwe sponsorpartner helpt dat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen