JCI Kennemerland bakt voor Nationaal Fonds Kinderhulp

Foto: JCI Kennemerland

HAARLEM / HEEMSTEDE – Al enige decennia is JCI Kennemerland op Koningsdag aanwezig op de Heemsteedse vrijmarkt; het is een ware traditie. Alle leden van de Kamer bakken zelf appeltaarten en verkopen deze op de vrijmarkt voor een goed doel dat jaarlijks gekozen wordt. Dit jaar komt de totale opbrengst van deze actie op donderdag 27 april 2023 ten goede aan Nationaal Fonds Kinderhulp.

Gelijke kansen voor de toekomst
Nationaal Fonds Kinderhulp helpt kinderen en jongeren van 0 tot 21 jaar die in ons land opgroeien in armoede. Dit doet Kinderhulp door simpele dingen, waar andere instanties niet mee kunnen helpen, tóch mogelijk te maken. Dit doen ze altijd via maatschappelijke organisaties. Bijvoorbeeld een maatschappelijk werker, bewindvoerder, wijkteam van de gemeente of jeugdhulpverlener. Zij weten welke kinderen echt onze hulp nodig hebben en kunnen bij ons een aanvraag voor een kind indienen. Zo horen deze kinderen er echt bij en krijgen zij dezelfde kansen voor de toekomst. Net als ieder ander kind.

Online & op de vrijmarkt in Heemstede
Een bijdrage leveren aan deze actie? Dat kan op afstand via de volgende link: https://steun.kinderhulp.nl/fundraisers/jcikennemerland. En natuurlijk door een bezoek op de vrijmarkt in de Javalaan in Heemstede. Daar zijn leden van JCI Kennemerland aanwezig van 7.00 tot 15.00 uur voor de verkoop van (uiteraard) appeltaart met en zonder slagroom, koffie, thee en limonade. Allemaal voor het goede doel!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen