Hero kinderopvang neemt de BSO locaties van Kids2Ellens over.

Foto: Hero kindercentra

HAARLEM – Hero kindercentra en Kids2Ellens hebben op 1 mei 2023 de koopovereenkomst getekend en daarmee de overname van de twee BSO locaties aan de Eemstraat en Geusevesperstraat bevestigd.

Na bijna 18 jaar is de tijd gekomen voor Ellen Spanjaart en Ellen Jansen, huidige eigenaren Kids2Ellens om de BSO locaties per 1 september 2023 over te dragen. “Hero kindercentra sluit voor wat betreft het pedagogisch beleid heel goed aan bij Kids2Ellens. De gesprekken over deze overname waren vanaf het begin bijzonder prettig. Uiteraard zijn er verschillen, alleen al de omvang van de twee bedrijven is anders maar we denken dat een belangrijk deel van het vertrouwde gevoel gewaarborgd blijft na de overname”, aldus Ellen Spanjaart.

“Hero kindercentra onderscheid zich in Haarlem door haar maatschappelijke rol en investeert veel in kwaliteit en medewerkers door middel van coaching, training en aanvullende activiteiten om gezond aan het werk te blijven. De TSO blijft nog in handen van Kids2Ellens. Hiermee blijft de vertrouwde opvang op de locaties gewaarborgd.” vult Ellen Jansen aan.

De overdracht van de BSO locaties is per 1 september en alle kinderen en medewerkers zijn vanaf het nieuwe schoolseizoen onderdeel van Hero kindercentra. Met deze overname groeit Hero naar 85 locaties in Haarlem en Spaarndam en bieden ze ieder kind tussen de 0 en 13 jaar met kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang, passende opvang in de buurt.

“We zijn blij dat de keuze van Kids2Ellens op Hero is gevallen en kijken er naar uit het team, de kinderen en hun ouders te verwelkomen. De eerste kennismaking met de medewerkers was in ieder geval al heel leuk. Het lijkt misschien wat spannend zo’n overname maar voor de kinderen zal er niet veel veranderen. Een aantal administratieve zaken veranderen, maar ik ben er van overtuigd dat dit voor zowel de medewerkers als voor de ouders als positief wordt ervaren. We doen samen ons best om een zachte landing voor kinderen, medewerkers en ouders te garanderen” aldus Maureen Posthumus, directeur-bestuurder van Hero kindercentra.

Op bovenstaande foto: Ellen Spanjaart en Ellen Jansen van Kids2Ellens en Maureen Posthumus van Hero kindercentra ondertekenen voor de overname van de BSO locaties. Ruben Laceulle, lid van de oudercommissie is ook hierbij aanwezig (foto: Hero kindercentra)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen