MarsmanMars Zomerloop: wandelen door Haarlem-Noord

Foto: Aangeleverd

HAARLEM – Op zaterdag 3 juni organiseert  de winkeliersvereniging van het Marsmanplein, in samenwerking met lokale partners, de MarsmanMars Zomerloop. Dat is een gezellige, zomerse wandeltocht van 5 en 10 kilometer door Haarlem-Noord, met start en finish op het Marsmanplein. Het goede doel van deze tocht is het Vogelhospitaal.

Voor onderweg in de groene omgeving krijgen de deelnemers wat lekkers mee. Het Vogelhospitaal ligt op de route. Wandelaars kunnen hier een kijkje nemen in het educatieve gedeelte.

De start vanaf het Marsmanplein is tussen 11 en 13 uur. Finishen op het plein kan tot 16 uur.  Bij de finish staat Bruno klaar om alle kids een welverdiende medaille uit te reiken en is er voor iedereen een lekkere zomerse snack. De tocht is voor alle leeftijden. De BrunoMars Family Walk van 5 kilometer is er voor kids, gezinnen en deelnemers die van een korte wandeling houden. De actieve wandelaars komen aan hun trekken tijdens de 10 kilometer MarsmanMars. U kunt zich digitaal voorinschrijven tot 1 juni (korte afstand € 4, lange afstand € 5) of ter plekke inschrijven (korte afstand € 5, lange afstand € 6). Ga voor het digitaal voorinschrijven naar: marsmanplein.nl

Goede doel
Met de MarsmanMars wil het bestuur van winkeliersvereniging Marsmanplein de bewoners en bezoekers van het winkelgebied graag stimuleren om een gezonde(re) leefstijl te hebben en het idee van een wandeltocht sluit hier mooi bij aan. Bovendien steunt u met uw deelname een goed doel, namelijk het Vogelhospitaal. Van elke inschrijving gaat €1 naar deze Stichting Vogelrampenfonds. De opvanglocatie aan de Vergierdeweg 292 heeft als doel hulp te verlenen aan in wild levende vogels die in nood verkeren. Op vogelhospitaal.nl vindt u meer informatie.

Fotowedstrijd
Gaat uw kind met zijn/haar medaille met Bruno op de foto of heeft u onderweg een leuke foto gemaakt?  Deelt u die dan op het eigen Facebook en/of Instagram kanaal met de hashtags (#): #marsmanmars #zomerloop en #jewinkeltfijnophetmarsmanplein, dan maakt u kans op een extra prijs! Vrijdag 23 juni worden de winnaars via social media bekend gemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen