Sporticonen even terug op jubilerend CIOS

HAARLEM – Vandaag keerden vier sporticonen en tevens oud-studenten van CIOS, voor even terug op hun ‘oude school’. Dit gebeurde in het kader van de zogenaamde ‘Vitaliteit in de Buurt week’, wat een van de activiteiten is die georganiseerd worden in het jubileumjaar van de sportopleiding.

Voormalig voetbalcoach Guus Hiddink,  Kenneth Leeuwin (oud-wereldkampioen karate), Claudia Zwiers (oud-Europees kampioen judo) en Kim Lammers (voormalig hockeyinternational) kregen vandaag een rondleiding op het CIOS-terrein naast de ijsbaan, waar de opleiding sinds 2001 gevestigd is. Guus Hiddink volgde ook zijn sportopleiding bij CIOS en koestert warme gevoelens aan de sportschool en aan Haarlem (zie onderstaand filmpje)

Naast de Haarlemse IJsbaan konden de SPORT-vips meteen getuige zijn van de huidige lichting CIOS-studenten die druk in weer was met een grote groep basisscholieren die, voorafgaand aan de Sport- en spelmiddag voor de buurtbewoners, alvast in de ochtenduren zich op het sport- en spelparcours mochten uitleven. Een parcours met allemaal uitdagende activiteiten zoals skiën, klimmen tegen de indrukwekkende klimwand, boogschieten, skateboarden, penaltyschieten, hardlopen, stormbaan en fitness.Behalve de sport- en spelmiddag kon ook vandaag (en dat geldt ook nog voor morgen, donderdag 22 juni) de CIOS75-route worden gelopen, vanaf de huidige CIOS-locatie naar het voormalige CIOS-gebouw op buitenplaats Duinlust in Overveen.

De Vitaliteit in de Buurt-week wordt vrijdag afgesloten met onder meer een lezing van professor Erik Scherder en een slotakkoord van cabaretier Peter Heerschop.

Hieronder een foto-impressie van het bezoek van de sport-VIPS aan CIOS en de de sport- en spelochtend voor de basisscholieren. Klik hier voor de complete fotoserie


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen