IKEA Haarlem: Tijdens World Cleanup Day 2023 ‘Olympic’ cleanup IKEA inside

IKEA Haarlem organiseerde zaterdag 16 september 2023 een spannend- sportief- en gezellig evenement voor jong en oud. Getriggerd door het ‘Rad van Rommel’ konden bezoekers een opruim-strijd aangaan met legendarische Olympiërs. Dafne Schippers (atlete) en Churandy Martina (sprinter uit Curaçao) namen het enthousiast op tegen bezoekers van alle leeftijden!

Tekst, foto’s Charles Duijff. Film John van der Wal (023TVonline) en Charles Duijff

Dat IKEA dit evenement organiseerde tijdens World Cleanup Day was eigenlijk toevallig. Maar een opgeruimd huis, kantoor, magazijn…. -you name it- is zeker zo belangrijk! Het paste dus precies bij deze mooie zonnige cleanupday. Medewerkers van IKEA hadden het ‘strijdperk’ stijlvol ingericht, zoals je natuurlijk kunt verwachten van de meubel- en woonartikelen-gigant. (zie de diverse afbeeldingen en klik erop voor uitvergroting)

De presentatie werd verzorgd door Willie Wartaal, rapper en tekstschrijver van de suk6-volle band De Jeugd van Tegenwoordig. Een ‘Willie Wortel’ als het gaat om uitvinden van humoristisch presenteren en zelfs zijn Wartaal maakt de toehoorders blij.Het evenement starte om 12:30 uur. Direct meldden diverse bezoekers zich aan. Daaronder vele jeugdigen. KIJK en dát zegt iets over de sportieve ‘Jeugd van Tegenwoordig’!In meerdere rondes werden verschillende spellen gespeeld waarbij jong en oud moest bewijzen, dat ze net zo snel zijn als Dafne en Churandy. Niet wat rennen betreft natuurlijk, maar om wie het snelst kan opruimen. Het ging om uitzoeken van rommellades of bijvoorbeeld het sorteren van een berg sokken. Maar ook sportartikelen kwamen aan de beurt…Onderstaande dame (R) kreeg die opdracht. Churandy Martina? Vraagt de jongeman hieronder (L) zich af….. ‘Dan zet ik toch even een sprintje in!’
Bekijk hier het leuke filmpje van 023TVonline

Churandy Martina leert hieronder zonder sprinten zijn keuken op te ruimen. Hij moet daarbij wel aan de bak…(jes)Natuurlijk nu en dan een sportieve ‘boks’Dafne was helemaal blij met haar diverse tegenstanders….…en de tegenstanders met haar natuurlijk!

KLIK HIER voor alle foto’s IKEA ‘Rad van Rommel’

#opbergenmetIKEA

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen