Gascontrol Haarlem viert 30-jarig jubileum

Foto: Charles Duijff

Energie-onderneming Gascontrol vierde vrijdagavond j.l. een gezellig 30 jarig jubileumfeest bij hun vestiging en de Waarderpolder. Familie, vrienden, medewerkers en vele collega’s uit de branche genoten van een drankje en hapje en van live muziek.

Tekst en foto’s Charles Duijff

Eigenaar jubilaris Dick Pieters (hieronder vooraan 3e L) straalde gedurende het feest en niet zonder reden!  Na vijftig jaar vakervaring op het gebied van CV-onderhoud, installatie- en loodgieterswerkzaamhedenen startte hij in 1993 met veel succes zijn eigen onderneming.Bron website Gascontrtol: Vanuit zijn woonhuis in Schalkwijk bouwde Dick aan een eigen klantenkring. In de beginjaren deed een garagebox in Aerdenhout dienst als werkplaats, waar het jonge bedrijf al binnen twee jaar uit zijn voegen barstte. Bezoek voor een verder stukje geschiedenis van Gascontrol de website (websitelink boven laatste foto in dit artikel)

De grote verandering kwam in 2005

Dick verhuisde met zijn personeel naar de Haarlemse Waarderpolder. Gascontrol bestond inmiddels uit maar liefst acht vaste werknemers en bleef groeien. Het geheim? De persoonlijke benadering. “Sommige klanten ken ik al 30 jaar”, vertelt Dick. “Het vertrouwen is groot. Mensen weten dat ze mij ’s middags kunnen bellen om dezelfde dag nog een nieuwe ketel geleverd te krijgen. Dat lukt niet iedereen.”

Alle reden voor een feest dus

Tijdens het feest traden een aantal zangers op, waaronder Tony Anderson, die bovendien een persoonlijke tekst schreef en die tekst ook zong voor de jubilaris. Tony is geroutineerd zanger met groot gevoel voor timing, dus het speciale lied verliep vlekkeloos.Een Plein werd omgedoopt tot GascontrolpleinHecht team

Inmiddels bestaat het team van Gascontrol uit 16 vaste medewerkers. Een dynamisch en vakbekwaam gezelschap van oude rotten in het vak en jonge, leergierige honden. En hoe verschillend ze ook zijn, één ding hebben ze allemaal gemeen: ze staan voor servicegerichtheid en de hoge kwaliteit van het werk dat ze leveren. Daarom werken ze bij Gascontrol. Vriendschappen (foto hieronder) waren deze feestdag gemakkelijk op foto vast te leggen (links Dick Pieters)
KLIK HIER voor de website van GASCONTROL  

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen