Fred Delfgaauw en Stadsschouwburg samen tegen eenzaamheid

Foto: Jaap Reedijk

HAARLEM – Op dinsdagmiddag 3 oktober staat Fred Delfgaauw in Stadsschouwburg Haarlem met de voorstelling ‘Broos’ over de zorg en ouder worden.

In het kader van de Week tegen Eenzaamheid werkt Stadsschouwburg samen met de organisaties Wij Heemstede / Plein 1, Seniorenclub Haarlem en VWC-BUUV om mensen die normaal niet zo snel in het theater komen een gezellige middag uit te bezorgen. Het personeel staat vanaf 13 uur klaar voor een praatje met koffie en thee om daarna samen de voorstelling te beleven.

Week tegen Eenzaamheid
Van 28 september t/m 4 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid. In heel Nederland vinden er honderden activeiten plaats waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten leggen. Iedereen kan met eenzaamheid te maken krijgen. En ook iedereen kan er iets tegen doen. “Stadsschouwburg Haarlem is bij uitstek een plek om te ontmoeten en te beleven en daarom zijn wij verheugd dat wij samen met Wij Heemstede / Plein 1, Seniorenclub Haarlem en VWC-BUUV deze bijzondere middag mogen aanbieden” zegt zakelijk directeur Yvonne van Popta, die ook aanwezig zal zijn om iedereen te verwelkomen.

Meesterverteller Fred Delfgaauw brengt met ‘Broos’ een liefdevol eerbetoon aan allen die onvermoeibaar zorg bieden die oudere mensen nodig hebben. Ook laat hij ons beseffen hoe je ook op hoge leeftijd nog over levenskracht kunt beschikken. Mocht je bij deze middag aanwezig willen zijn, dan kan dat. Er zijn nog tickets beschikbaar op www.stadsschouwburghaarlem.nl

  • Wat Matineevoorstelling Broos van Fred Delfgaauw
  • Wanneer dinsdag 3 oktober – 14 uur (inloop met koffie en thee vanaf 13 uur)
  • Waar Stadsschouwburg | Wilsonsplein 23 | Haarlem
  • Informatie en kaartverkoop www.stadsschouwburghaarlem.nl
  • Week tegen Eenzaamheid www.eentegeneenzaamheid.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen