Beestenboel in Winkelcentrum Schalkwijk afgelopen weekend

Foto: John vd Wal

Weet je wat ik zie…als ik gedronken heb?…..………Nou nou?………..allemaal beestjes……….. (lied Ronnie & The Ronnies 1967 zie filmpje verderop) Beste mensen, ik had niet eens gedronken! Winkelcentrum Schalkwijk werd afgelopen weekend kleurrijk opgevrolijkt door een keur van ‘dierlijke’ figuranten.

Tekst Charles Duijff, foto’s & film John van der Wal  (Youtube 023TVonline)

Op 30 september werd het winkelcentrum bezocht door allerlei dieren. Echt fantastisch verzorgd, natuurlijk in de eerste plaats voor de aller kleinsten, maar zeker ook voor volwassenen. Zeg nou zelf mannen?…… Goedlachse, ik noem het maar even vlinders, want die krijg je zomaar in je buik, wanneer je bovenstaande bijzondere diertjes ziet! Het werd een gevarieerd programma met muziek en -nogmaals- bestemd voor jong en oud.
Op sommige  beesten kon een gezellig ritje worden gemaakt en er waren leuke spelletjes voor de kinderen bedacht (Zie onderstaand filmpje van John van der Wal)


Zelf kon ik er niet bijzijn, want ik bezocht zaterdag ARTIS in Amsterdam, alwaar ik bijna ook in oog kwam te staan met een heuse gorilla… Zo gevaarlijk werd het in Winkelcentrum Schalkwijk niet. Alle dieren waren daar veilig benaderbaar!  (hieronder de Artisfoto van Charles Duijff)
Zeker voor herhaling vatbaar dus, dit vriendelijke dierenrijk. Voor wie het lied ‘Beestjes’ niet kent…..Bekijk en beluister onderstaand filmpje maar eens. In 1967 geproduceerd door Peter Koelewijn, bekend van ‘Kom van dat dak af’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen