Kerst-Droomvlucht bij tuincentrum Global Garden in Zwaanshoek

Foto: Charles Duijff

Tuincentra starten meestal in oktober met hun jaarlijkse Kerstshow. Zo ook tuincentrum Global Garden in Zwaanshoek, waar voor het jaar 2023 speciaal voor kinderen een ‘Droomvlucht’ werd ingericht met kabouters, elfjes en alles wat zorgt voor een sprookjesachtig Kersttafereel.

Tekst en foto’s Charles Duijff, film John van der Wal (Youtube 023TVonline) Van het volledige¬†fotoalbum treft u boven de laats afbeelding in dit artikel een website-link

‘We starten jaarlijks al met bouwen van de Kerstshow in augustus’, werd me bij aanvang van de Kerstroute verteld. Global Garden in Zwaanshoek omvat een gigantische ruimte en heeft de mogelijkheid om naast de reguliere artikelen die horen bij een tuincentrum, jaarlijks een groots opgezette Kerstshow te presenteren. Ieder jaar wordt die show weer in een ‘nieuw Kerstjasje’ gestoken. De sfeer van Kerst, de prachtige verlichting en kleurrijke versiering geeft jong en oud kans even weg te dromen naar het goede, -naar een blij gevoel, je even af te sluiten van de ‘hectische’ en op vele plaatsen wrede wereld van vandaag.

Zowel voor volwassenen als kinderen een ware droom

Vergis je niet, het kind woont ons hele leven in onze ziel, en je voelt je danook ‘zielsgelukkig’ wanneer je het Global Garden sprookjesbos binnenwandelt. ¬†Dat geldt dus -nogmaals- voor jong en oud!Er is wat betreft kleuren van de rijk gevarieerde kerstversiering aanbod dat beantwoordt aan ieders smaak: bijvoorbeeld ROODWit met diverse andere kleurenMeer mysterieus kleurenmateriaalDie kleurenvariaties gelden ook voor het vele decoratiemateriaalBekijk hier het blije filmpje van John van der Wal (Youtube 023TVonline)

KLIK HIER voor het volledige fotoalbum van de Global Garden Kerstshow

..

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen