Holistisch therapeuten van Connected Haarlem houden Open Dag

Foto: Aangeleverd

HAARLEM – Op zaterdag 11 november houdt Connected Haarlem een Open Dag. Vanuit dit centrum voor lichaam en geest in Haarlem Zuidwest werken zorgprofessionals vanuit verschillende disciplines, zoals fysio- en massagetherapeuten en diëtisten, aan een gezonder Haarlem.  Bezoekers kunnen op de Open Dag gratis deelnemen aan workshops en kennismaken met therapeuten. De Open Dag is van 11.00 tot 15.00 uur voor iedereen.

Gratis workshops
Altijd al een keer een workshop ademhalen of bewust bewegen willen proberen? Ontdekken wat bachbloesemtherapie of hypnose voor je kan doen? Willen weten wat de leefstijl is van de mensen op de wereld die het langst gezond leven? En wat dacht je van een heerlijke mini-schoudermassage? Dat en meer kun je kosteloos ervaren op de Open Dag. Het programma biedt een zeer toegankelijke en vrijblijvende kennismaking met verschillende therapieën.

Om zeker te zijn van een plekje in één van de workshops of sessies kunnen bezoekers zich vooraf aanmelden via: connectedhaarlem.nl/opendag. Spontaan langskomen kan natuurlijk ook. Voor een praatje met de therapeuten, een rondleiding in ons hartelijke en warme pand en een goede kop koffie of thee zijn bezoekers meer dan welkom.

Optimaal resultaat voor je gezondheid
Anne van Haaster, initiatiefnemer van Connected Haarlem: “Onze therapeuten werken vanuit hetzelfde pand en dezelfde visie, maar elk vanuit hun eigen specialisatie binnen hun eigen praktijk. We bereiken het meest optimale resultaat voor de gezondheid door de beste elementen van de westerse geneeskunde en andere geneeswijzen te combineren. Ervaar op de Open Dag hoe we jou kunnen ondersteunen bij het behalen van je gezondheidsdoelen en het toewerken naar een lang, vitaal leven.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen