Kinderen vieren Halloween in Haarlemse Schagchelstraat

Foto: Charles Duijff

Zaterdag 28 oktober werd de pittoreske Haarlemse Schagchelstraat ’s middags omgetoverd tot ‘Halloween-straat’, waar ouders met angstaanjagende miniclowns, mini duiveltjes en -heksen het wandelgebied onveilig maakten.

Tekst en foto’s Charles Duijff, film John van der Wall, beheerder van Youtube 023TVonline. (Boven de laatste foto in dit artikel een link naar alle foto’s)

De figurantjes wandelden de gehele middag de straat op en neer en genoten volop van alle aandacht die ze met hun Halloween-outfit volop kregen. Trotse ouders natuurlijk ook, die meegenoten en uitzagen naar de winnaars van de verkleedpartij, die later die middag bekend werden gemaaktDe griezelige nar won uiteindelijk en hij zag er ook prachtig uit! Maar dat gold voor veel meer spookfiguren…. (Hieronder de Halloween-winnaar)Onderstaande foto een senior LADY-DEVIL met haar…ik noem het gemakshalve maar even ‘Magere Hein’Genoeg ‘Witch-craft’ in de Schagchelstraat zaterdagmiddag…..HIERONDER een link naar het filmpje van John van der Wal (Youtube 023TVonline)

KLIK HIER voor filmpje

Hieronder enkele afbeeldingen in willekeurige volgorde. Nogmaals, boven de laatste afbeelding een link naar alle foto’s….

KLIK HIER voor het album met alle foto’s

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen