Nova College houdt Open dag

Foto: Nova College

Wie een passende opleiding op mbo-niveau zoekt is van harte welkom op de Open dag van 27 november tussen 18.00 – 21.00 uur op het Nova College in Beverwijk, Haarlem, Hoofddorp en IJmuiden.

Het Nova College verzorgt mbo-opleidingen in de volgende richtingen: Autotechniek, Bouw, Business School, CIOS, Duurzaamheid, Hotelschool, ICT, Lab, Logistiek, MyTalent, MyTec, Orde en Veiligheid, Performing Arts, Reizen en Vrije tijd door Cosmo Academy, Scheepvaart, Techniek, Uiterlijke Verzorging, Welzijn en Zorg.

De bezoekers van de Open dag krijgen informatie over al deze opleidingen. Daarnaast is er informatie over MBO Kickstart, het oriëntatieprogramma voor jongeren die op de havo zitten en ontdekken dat ze willen overstappen naar een mbo 4 opleiding.

Persoonlijke groei

Op het Nova College leren studenten meer dan alleen een beroep, zij groeien er ook persoonlijk. Het onderwijs waar Nova College in gelooft, begint bij zelfvertrouwen. De studenten krijgen veel persoonlijke aandacht en begeleiding, onder andere van hun studieloopbaanbegeleider. Om goed te kunnen leren, zorgt Nova College voor een veilige plek, waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Belangstellenden voor de Open dag kunnen vooraf hun bezoek plannen via de website novacollege.nl/opendag.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen