Burgemeester Wienen opent eerste winkel voor verduurzaming in Haarlem

Foto: Besolar

HAARLEM – Burgemeester Wienen heeft afgelopen vrijdag de nieuwste vestiging van BeSolar Store aan de Grote Houtstraat 157 in Haarlem geopend. Deze opening markeert de 18e winkel van BeSolar in haar streven naar verduurzaming in Nederland.

Wienen benadrukte de synergie tussen de gemeentelijke ambities en die van BeSolar: “Als gemeente streven we naar een circulair en klimaatneutraal Haarlem in 2040. We hebben speciaal daarvoor het Actieprogramma Circulaire Economie in het leven geroepen. Het is essentieel om iedereen te betrekken bij dit proces van verduurzaming. BeSolar, als totaalontzorger met een breed scala aan oplossingen zoals zonnepanelen, warmtepompen, thuisbatterijen en laadpalen, is een waardevolle partner voor onze stad.”

Klanten kunnen in de BeSolar Store terecht voor deskundig advies en de aankoop van duurzame producten. Het assortiment omvat onder meer AEG en Longi zonnepanelen, hybride warmtepompen van merken als Remeha, Hitachi en Hisense, infraroodpanelen en slimme thuisbatterijen.

BeSolar heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt met 18 winkels, verspreid over Zuid- en Noord-Holland. De onderneming heeft de ambitie om eind 2024 meer dan 40 winkels te hebben in de Randstad, alles in het teken van het versnellen van de verduurzaming in Nederland. BeSolar onderscheidt zich niet alleen door haar winkels, maar ook door eigen installatieteams en de BeSolar Academy, waar installateurs en adviseurs voortdurend worden bijgeschoold. Gevestigd in Schiedam en met 80 medewerkers streeft BeSolar voortdurend naar kwaliteit, wat onder meer blijkt uit certificeringen zoals InstallQ en Stek en de aansluiting bij garantiefonds SGZE. BeSolar is een trotse tak van Koolen Industries.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen